Dongen

Paniek in de Kanaalstraat.

Donderdag 5 november paniek in de Kanaalstraat. Om 10.30 telefoon, app overal kwamen berichtjes van Desiree. Rex was bij Desiree want Danielle moest in Breda werken en die liep een brander om met vloeibaar kaarsvet en het lag overal. Een plas op de houten vloer met overal spetters, op de muur, op de tv op het kastje alles zat onder dus dat was paniek. Ruud naar Rob van Riel gebeld waar de vloer vandaan komt dat hij naar Desiree moest bellen en ik meteen naar de Kanaalstraat. Eerst met een mesje aan de gang en daarna met toiletpapier en het strijkijzer en gelukkig naar een paar uur was overal alles weg wat hadden wij een geluk. Ook Rex was weer naar een tijdje bekomen want hij had niet op zijn falie gehad maar doordat Desiree had gehuild was hij helemaal in paniek maar alles is weer goed gekomen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.