Dongen

Klusjesdag.

Zaterdag 7 november was het klusjesdag. Boven op de slaapkamer van Desiree in de Wilhelminastraat het witte kastje leeggehaald en naar beneden gebracht zodat het mee naar de Kanaalstraat kan. Zo nog wat spullen bij elkaar gezocht en naar de Kanaalstraat gereden. Daar het kastje naar de logeerkamer gebracht dus er is weer iets over. Daarna een balk in de garage op de grond geboord zodat Desiree precies weet hoever ze naar achteren kan rijden. Daarna de vensterbank in de badkamer geverfd en verf van de vloer in het toilet gehaald. Een stopcontact in de kelder erbij gemaakt zodat hier de stofzuiger zijn vaste plaats krijgt om op te laden en dan is hij ook meteen mooi opgeruimd. Daarna de roedes van de trap bevestigt dit is eigenlijk wel het verjaardagscadeau maar dan zit het erop is mooier om te zien. Daarna de achterdeur vaster gezet want die stond zo los dat er heel veel wind doorheen kwam. Ook het huisnummer bordje is vernieuwd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.