Dongen

Van alles wat.

Zondag 15 november was een dag met van alles wat. Na het ontbijt zijn Ruud en Rob eerst gaan fietsen en deze keer alle drie de parcours. Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen en ze waren mooi voor de regen terug. Ondertussen waren Danielle, Rex en ik een ronde gaan lopen langs het kanaal en dan aan de overkant is het een stuk rustiger dus dan kan hij mooi een stuk los. Daarna wat gegeten en toen naar het nieuwe appartement van Wim en Jet gaan kijken want Ruud moet wat stroom verleggen en een vloer leggen en inmiddels hebben ze de sleutel. Ik was er meteen weg van wat komen die daar mooi te zitten midden in Oosterhout in de stad wat wil je nog meer. Daarna bij Desiree nog even voetbal gekeken en toen zat het weekend er alweer op wat gaat het snel.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.