Dongen

Allerlei pakketjes.

Dinsdag 5 januari was het de dag van de pakketten. Vroeg in de middag kwamen ze de vloer brengen die we hadden besteld voor boven. Het wordt nu toch langzamerhand een kleine verbouwing. Het blijft natuurlijk altijd eng vanaf een plaatje maar hij is precies gelukkig zoals we hadden gedacht dus die is binnen. Sávonds om 21.00 uur kwam het pakket van IKEA pas eigenlijk voor zo’n man die het moet brengen wel erg laat vind ik maar ja het is binnen. Dit waren allemaal spullen voor Desiree alleen was het jammer dat ze niet alles hadden dus dat wordt gewoon nog even wachten maar de boeken kunnen alvast staan. Ruud was naar het appartement geweest van Wim en Jet om het schakel materiaal erop te zetten want de stukadoor was geweest en de water leiding aan te leggen voor de vaatwasser dus dat is klaar de keuken kan komen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.