Dongen

Overal in de rij.

Maandag 11 oktober was het boodschappen dag en overal natuurlijk in de rij. We waren we begonnen bij de apotheek om een puffer te halen voor Ruud. De longfoto’s waren goed dus de dokter wil nu eerst dat hij een puffer probeert. Ruud zelf ziet dit niet zo zitten maar pas als bewezen is dat dit niet zou werken dan gaan ze weer pas verder zoeken. Dus dan maar even aan de puffer. Daarna door naar de Praxis voor de muurverf dit was zo gedaan want hier was verder niemand buiten een onvriendelijke vrouw die mij  moest helpen. Dan naar Hornbach voor de elektra zoals een dimmer, stopcontacten, schakelaars etc. Dan door naar de Gamma voor strak in de lak voor het houten plafond en daar ging het gelukkig ook weer snel dus dat was een hele ronde.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.