Dongen

Sporten en werken.

Zondag 17 januari was na het ontbijt rond de klok van 11.30 uur iedereen aanwezig die mee wilde gaan fietsen. Deze keer omdat het heel de tijd zo druk is in het bos bij Dorst zijn ze nu een keer naar Tilburg gefietst naar 013 parcours en dat was ook weer gezellig. Danielle, Rex en ik zijn een grote ronde gaan wandelen. Daarna kwamen we allemaal gelijk weer thuis dus konden we mooi met zijn allen lunchen. Nadat er gedoucht was ging ieder weer zijn eigen weg en zijn wij nog even boven gegaan en nu is alles geschuurd ook de kozijnen, gaatjes in het plafond gestopt, opgeruimd en stofvrij gemaakt. Daarna was er nog het klusje wasmachine want naar was twee zei het apparaat doe het zelf maar. Een natte was en twee gewone zijn naar Desiree gegaan. Ruud had het al snel gezien het waren de koolborstels.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.