Dongen

Valentijn.

Zondag 14 februari was het dan Valentijn. Na een heerlijk ontbijt met zijn allen en nadat ik verwend was met prachtige bloemen door de meiden was het tijd om rond de klok van 11.00 uur naar de Jacobshoeve te rijden. Daar was een tocht Happen en Stappen waar we voor in hadden geschreven. We begonnen daar met een heerlijke kop erwtensoep en daarna begon de tocht. Een klein stukje was het maar over de steenhovensebaan en toen het bos in en dat was wel mooi want dat stuk bos hadden we nog nooit gelopen. Na een een km of drie kwamen we bij een tipi tent waar je kon kiezen tussen warme chocomel of glühwein met een heerlijke bonbon of koek. Daarna zetten we de wandeling weer voort en na 3 km kwamen we bij de Hespel aan en daar was heerlijke warme saté met brood en kroepoek. Daarna weer terug het bos in voor de laatste 3 km en dan waren we weer terug bij de Jacobushoeve voor een heerlijk ijsje en dat smaakte toch goed al was het zo koud. Het was een mooie en lekkere tocht. Daarna thuis nog wat gedronken en foto’s gekeken en toen in de douch om warm te worden. Daarna nog een mooie film gekeken en toen was er weer de avondklok.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.