Dongen

En toen was er het bed.

Maandag 15 februari was er in een keer het bed. Afgelopen vrijdag had Ruud eens gebeld hoe het met het bed stond of dat ze misschien al wisten wanneer het binnen kwam. Ik zei nog doe dat nu niet je bent te ongeduldig maar Ruud ging toch even bellen. O maar meneer dat staat hier allang in de opslag dus een afspraak gemaakt en vandaag zijn  Ruud en Desiree het gaan halen. Alles naar boven gebracht en daarna alles meteen in elkaar gezet. Het ziet er nu wel heel gaaf uit hoor al zeg ik het zelf. Nu de rest nog want er moet nog een gordijnroede komen, de nachtkastjes en de jaloezieën en dan nog een beetje aankleden maar dan moeten de winkels weer open zijn.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.