Dongen en Baarle

Wat een drukke dag.

Dinsdag 23 februari was wel een hele drukke dag. Rond de klok van 9.00 uur ben ik al gaan lopen en deze keer was het ronde van 11 en halve kilometer dat was weer even geleden zover meestal loop ik tussen de 5 en 8 km. Daarna door naar Desiree voor een boterham en ons lunch rondje samen met Danielle en Rex. Onderweg een geweldige foto gemaakt van Rex met de krokussen die in bloei staan.


Daarna door naar huis en aan het gordijn begonnen de laatste van de slaapkamer want gisteren is de rails binnen gekomen. Een gordijn is helemaal afgekomen en de andere op de plooien na want toen stond Danielle voor de deur om naar Baarle Nassau te gaan om kleren te kopen voor haar verjaardag want dat begint ook weer te korten. Er was te veel om te kopen en alles stond leuk dus we zijn goed geslaagd. Desiree was ondertussen een grote ronde gaan lopen met Rex die die hadden het ook naar hun zin. Daarna nog even het gordijn afgemaakt en toen was het weer etenstijd. Nadat we he hadden opgeruimd hebben we de gordijn roede opgehangen en het gordijn want dan kon ik het afmeten om om te zoomen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.