Dongen

Een drukke maandag

Maandag 29 maart heeft Danielle ons allemaal weer ingeschreven voor de avondvierdaagse. Ook dit jaar loop je hem weer van thuis uit, vier keer binnen twee weken dus dat gaan we wel halen. Verder mocht ik vandaag 30 min shoppen bij Craenenbroek maar dat is ook niet alles hoor. 10 min later binnen dan je tijd en dan is het echt een race tegen de klok. Maar ik heb alle spullen die ik moest hebben en tevens iets leuks voor op het plankje in de slaapkamer. Rob was al op tijd thuis dus die is weer verder gegaan in de tuin want dat is altijd heel veel werk de eerste keer na de winter maar het komt goed en zeker met de hulp van Rex. Na het eten was het deze keer geen hardlopen maar heeft Ruud de laatste dingen opgehangen en aangesloten voor het alarm want zaterdag komt Johan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.