Dongen

Het plafond ligt erin.

Vrijdag 2 april hebben Rob en ik het plafond erin gelegd. Eerst smorgens snel langs de bakker en andere kleine boodschappen, toen aan de koffie met Rob en om 10.00 uur zijn we begonnen met het plafond leggen. Uitgemeten, spullen klaar gelegd en begonnen. Het was veel werk en er moesten natuurlijk ook nog gaten worden geboord voor de spots. Maar het is helemaal afgekomen met de plinten er omheen en al. Ook heeft Rob nog even de deurplaat van de balkondeur verandert dus die is nu ook goed. Ruud was ook wat vroeger thuis in verband met goede vrijdag met een lekker chocolade paasei dus die heeft meteen de spots aangesloten dus we hebben weer gewoon licht boven en dat is ook wel gemakkelijk met werken. Ook alle stopcontacten zijn aangesloten en de plaatsjes erom heen. Het begint alweer wat te worden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.