Dongen

Paaszaterdag.

Zaterdag 3 april was het paaszaterdag en was het vroeg dag even snel wat boodschappen gedaan en toen door naar Desiree en daar gegeten want om 9.30 uur kwam Johan voor het alarm. Dat was toch nog wel heel veel werk om alle sensoren aan te sluiten, alles te programmeren en te kijken of het werkt en vanwaar hij je kunt zien. Maar het zit er allemaal en het werkt dus ook de Kanaalstraat is beveiligd. Onder het werk door kwamen we er achter dat Johan jarig was dus nog even snel taart gehaald voor de jarige job. Tussen de middag met zijn allen gegeten bij Desiree want Rob en Danielle waren hard aan het werk in de tuin want die hebben ze nu helemaal gehad dus onkruid vrij gesnoeid en geharkt, hij ligt er weer prachtig bij. Daarna nog even alle druppels van het alarm opnieuw geprogrammeerd zodat iedereen met zijn druppel overal binnen kan en daarna aan het paasdiner begonnen. Desiree was precies zover toen iedereen weer binnen viel dus we konden meteen aan tafel en het was heerlijk en goed verzorgd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.