Dongen

Eerste Paasdag.

Zondag 4 april eerste paasdag was het Paasontbijt bij Desiree. Om 9.00 werd iedereen verwacht en wat zag de tafel er mooi uit. Rob en Danielle met Rex kwamen als eerste gevolgd door Ruud en Melvin en ondertussen was Koen de auto al leeg aan het halen met Sep want er werd ook nog gefietst natuurlijk. Het was een goed paasontbijt maar ook heel gezellig en ook Sep had het reuze naar zijn zin en zeker toen hij zijn paaseieren moest gaan zoeken. De broodjes gingen er ook goed in en zeker met de vanille dip en dat kon hij perfect met een lepeltje.  De tijd ging dan ook snel want net iets over 10.00 uur kwam ook Maickel binnen want die ging ook mee fietsen. Dus toen de mannen weg waren en Dees natuurlijk hebben Danielle en ik alles opgeruimd en zijn we met Sep en Rex een rondje gaan lopen in de Bergen. We waren nog maar net terug en aan de koffie met iets lekkers toen ook Koen en Desiree terug kwamen van het fietsen want de rest was ook naar huis gefietst om te gaan douchen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.