Bergeggi

Een rustig dagje

Donderdag 30 september zijn we rond de klok van 9 uur na een goede nachtrust naar het ontbijt gegaan. Het was deze keer geen buffet maar je kon aan tafel doorgeven wat je wilde. Na het ontbijt naar Spotorno gelopen daar wat rond gekeken en op een terrasje wat gedronken. Daarna terug naar het hotel gegaan en de zwemspullen gepakt en naar het strand gelopen. Daar ligbedden gehuurd en lekker heel de middag op het strand geweest. Desiree en Klaas nog lekker getraind en Desiree en Ruud zijn ook nog vissen gaan kijken en naar het eiland gezwommen. Ik heb een klein stukje gezwommen na vele jaren maar ik kon het nog steeds. Daarna allemaal gedoucht en oen in Savona gegeten bij Old Wild West.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.