Bergeggi

De eerste wedstrijd

Vanmorgen zaterdag 2 oktober na een slechte nacht we hadden allemaal slecht geslapen zaten we om 9 uur aan het ontbijt. Eigenlijk zouden we naar een ander dorpje gaan maar er is zo weinig parkeergelegenheid da we de auto niet mee durfde te nemen dus Désirée en Klaas zijn meteen naar het strand gegaan en Ruud en Ik eest naar Spotorno daar wat gedronken en ook wij zijn daarna naar het strand gegaan. Daar lekker gelegen, gezwommen en toen was Klaas zijn wedstrijd de 800m sprint. Na een mooie race ging hij door naar de finale. Anderhalf uur later was de finale en weer naar een mooie race pakte hij de 4de plaats. Daarna allemaal weer gedoucht en daarna heerlijk gegeten

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.