Bergeggi

Race dag

Zondag 3 oktober was het race dag. Om 6.30 uur ging de wekker al en rond de klok van 7.00 uur zaten we aan het ontbijt. Daarna de spullen gepakt en naar de wedstrijd gelopen. Om 9.15 uur was het klaarmaken voor de start van de 1800m. Het was een fijne race geweest alleen had Desiree zelf iets harder gewild maar dat lukte niet maar ze zei wel dit tempo kan ik wel heel de 6km volhouden dus dat was te hopen want ze had wat in te halen in tijd want ze was nu 9de geworden met een tijd van 31 min. Na wat te hebben gegeten, rond gelopen en gelezen was het om 13.15 uur weer tijd om om te kleden. Om 14.00 uur ging de 6km van start maar wat was de zee verandert. Hij was wild geworden en er stonden nogal wat golven de ene met de andere werden er dan ook uit gehaald. Maar Desiree kwam mooi als 7de binnen met een tijd van 1 uur en 39 min. Ze werd nu 7de all in en 1 ste van haar categorie dus podium. Ze zijn toen eerst gaan douchen in het hotel en om 17.00 uur was de prijsuitreiking. Klaas werd 5de all in in de wedstrijd en Desiree dus 1ste in haar categorie. Daarna heerlijk gegeten in Spotorno en zit het hier er alweer op morgen door naar Bologna. Foto’s komen later internet werkt niet mee.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.