San Marino en Rimini

Oude steden kijken

Woensdag 6 oktober zijn we rond de klok van 20.00 uur opgestaan en na het douchen de auto weer ingepakt en vertrokken naar San Marino. Het was gemakkelijker binnen komen dan we dachten want als je de voorschriften las dan moest je een green cart en een gezondheidsverklaring maar geen van alle was nodig we werden zelfs niet aangehouden dus hebben we mooi San Marino aangedaan. We hebben door oud San Marino gelopen althans meer geklommen maar het was de moeite waard. Rond de klok van 14.00 uur zijn we weer doorgereden en nu naar Rimini onze volgende stop. Eerst ingecheckt in het hotel en wat is die mooi maar nu was dat natuurlijk al snel want de vorige was erg tegen gevallen. Daarna naar oud Rimini gelopen en van alles bezichtigd tot dat het ging regenen dus terug richting het hotel en een restaurantje gezocht en heerlijk gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.