Dongen

Ook in Dongen gebeurt er natuurlijk van alles.

Er valt natuurlijk nogal wat regen heb ik begrepen in Dongen en als daar iemand een hekel aan heeft is dat Rex wel. Hij loopt dan s,morgens ook netjes mee want dan kan hij ook onder de paraplu en hij helpt de baas mee om hout naar binnen te brengen want ook de kachel staat met tijden al aan want het vrouwtje heeft het koud. Ook is er post geweest want  het geboortekaartje van Zack is binnen gekomen het broertje van Mace. Zaterdag is daar heel de tuin noot en bladvrij gemaakt en zondag was er de verjaardag van Liva die alweer twee jaar is geworden. Danielle is gepromoveerd op het werk dus dat is wel heel mooi en dat verdiend natuurlijk een bloementje als we terug zijn. Ook is het ondertussen dierendag geweest dus Rex is natuurlijk weer verwend is zoverre dat dat nog kan want verwend is hij al zeker. Verder doet hij een beetje raar zegt Danielle dus ik denk dat hij ons mist maar ook wij missen natuurlijk onze lieve Rex.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.