Verona – Innsbruck

Het wordt kouder

Donderdag 7 oktober zijn we vanuit Rimini na een heerlijk ontbijt dat was lang geleden vertrokken. Het regende nog steeds maar voordat we bij Verona waren was het gelukkig droog en rond de 20 graden. Daar eerst wat gedronken en toen zijn we alles gaan verkennen. Een mooie stad waar veel te zien is alleen moet je jammer genoeg overal entree voor betalen of je nu een toren beklimt dat is natuurlijk wel gedaan de de torre dei lamberti hij was niet zo hoog als in Bologna als het balkon bekijken van Romio en Julia overal vragen ze entree. Op een terrasje nog lekker wat gegeten en toen met de auto weer door gereden naar Innsbruck. Hier hebben we alleen een hotel om te slapen maar wat was het schrikken toen we uit de auto stapte 9 graden en dat zijn we niet meer gewend. Na het inchecken de stad ingegaan  om te eten en dan morgen door naar Stuttgart.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.