Stuttgart

Een gezellige stad

Vrijdag 8 oktober hebben we natuurlijk eerst een lekker ontbijt gehad in Innsbruck met een mooi uitzicht op de stadspoort en daarna zijn we naar Stuttgart gereden. Om 14.00 uur kwamen we bij het hotel aan en maar goed dat ik van te voren al een parkeerplek had geregeld want het was midden in de stad en wat is het hier druk. Nadat we ingecheckt hadden zijn we de stad ingegaan eerst natuurlijk langs wat bezienswaardigheden en ik moet zeggen dat midden plein de Schloßplatz is geweldig mooi met het nieuwe en oude paleis, de fonteinen, het park en de terrassen. Daar aan vast zit een winkelstraat van maar liefst 1200m wat wil je nog meer en dan nog een groot overdekt winkelcentrum. Rond de klok van 21.00 uur waren we weer terug bij ons hotel dus nu de voetjes omhoog voor ons laatste doel morgen. Na het ontbijt rijden we via Oberhausen naar huis en dan zit het er weer op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.