Dongen

7 landen hebben we aangedaan.

Het was een mooie vakantie die natuurlijk begon met de geweldige wedstrijd Swimtheisland. Dus vanuit thuis door Duitsland, Zwitserland naar Italië. Daar zijn we nog een dag naar Monaco geweest en dan kom je eerst een stukje door Frankrijk. Na de wedstrijd steden aangedaan maar ook San Marino dus dat was het 6de land en dan door Oosterwijk dat was 7 via Duitsland weer terug naar huis. In veel steden was ik al eens geweest maar we hebben ook weer nieuwe aangedaan voor mijn landenkastje dus er is bij gekomen Bologna, Verona, Rimini, San Marino en Stuttgart. Om dit alles te doen en te zien hebben we 3.482 km gereden en we zijn nergens aangehouden voor de corona bij grenscontroles.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.