Dongen

Klusjes

Maandag 11 oktober was Ruud nog vrij en vandaag stonden er allemaal klusjes op het programma. Rex kwam heel de dag want Danielle moest op cursus dus dat was wel gezellig en dan kon hij meteen Ruud meehelpen met de nieuwe vijverpomp. De vijverpomp had het begeven dus Ruud is eerst s morgens op pad gegaan voor een nieuwe pomp. Daarna de pomp gewisseld en dat was toch wel even werk meer dan Ruud had verwacht. Ik had smorgens eerst snel even wat boodschappen gedaan want ze hadden zin in erwtensoep en dat moet heel de dag opstaan. Laat in de middag zijn we naar Desiree gegaan want die zat met een verstopping. Dit kamen we tot de ontdekking toen we op vakantie gingen dus toen konden we er niets meer mee maar dat was toen niet erg maar nu moest het wel opgelost worden. Maar na wat prullen en goed doorspoelen is het gelukt en is alles weer open. Daarna heerlijk bij Desiree gegeten.
Bij Rob en Danielle zijn alweer heel wat noten gevallen dus de eekhoorns kunnen er tegen aan van de winter.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.