Dongen

Van alles wat.

Zaterdag 27 november gingen s’morgens vroeg Rob en Ruud spullen naar Raymond brengen en toen ben ik naar Oosterhout gelopen om te kijken of er nog iets leuks was voor sinterklaas als opvulling. Maar wat valt daar de stad tegen meer dan de helft van de winkels zijn gesloten en weg dus dat was wel jammer. Ondertussen belde Daan dat ze spullen had besteld bij medipoint want die wordt maandag geholpen dat ging ineens zo snel en die zouden klaar staan. Vrijdag werd die gebeld of ze maandag tijd had want dan kon ze tussendoor en anders werd het maart in verband met de corona. Dus snel van alles geregeld op kantoor dus maandag is het zover. Ik zei dat komt mooi uit want ik ben in Oosterhout en Ruud zou mij komen halen dus kon alles in een keer mee. Krukken, douchekruk en een rolstoel.

Nadat we alles hadden opgehaald zijn we naar Danielle gereden daar gegeten en toen zij  we naar Baarle Nassau gereden want Rob moest kleren hebben.  Daar gezellig gewinkeld ook Danielle zag van alles en toen naar huis. Bij Rob en Danielle gegeten en toen zat de zaterdag er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.