Dongen

Van alles wat.

Zaterdag 8 januari naar een verdere rustige week zijn we zaterdagmorgen eerst een ronde gaan lopen. We gingen verder nergens lopen Ruud en ik want hij voorspelde zoveel slecht weer dat we in Dongen hebben gelopen achteraf hadden we gewoon ergens kunnen gaan lopen want viel het allemaal wel mee. Daarna s’middags bij Danielle geluncht en nog even bij Ome Jos en tante Tiny nieuwjaar gewenst.
Zondag 9 januari begon voor ons s’morgens al heel vroeg om 2.00 uur want Ruud kon het niet houden van de pijn en moest zelfs overgeven dus dan naar de hap en wat bleek hij had nierstenen. Gelukkig was het op een gegeven moment weg maar hij kreeg wel zetpillen mee.


Desiree moest om 9.45 uur de booster prik gaan halen en was het pas om 11.00 uur fietsen dus we konden iets langer op bed blijven liggen. Na het ontbijt zijn Ruud, Desiree, Rob, Melvin en Koen gaan MTBen en Danielle,Rex en ik zijn gaan lopen in Tilburg.

Het was deel 3 van de winterserie en deze had ik besteld want alles is natuurlijk dicht dus ze kunnen niet organiseren. Het was wel een mooie route. Daarna eten gemaakt voor de MTBers en toen thuis gebleven en tv gekeken want voor Ruud was het wel genoeg geweest.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.