Rotterdam – Kaatsheuvel

Een mooie tocht
en al veel gedaan

Zaterdag 15 januari zijn Ruud en ik na het ontbijt eerst bij IKEA de bestelde spullen op gaan halen en daarna zijn we doorgereden naar Rotterdam om een tocht te lopen. Het was wel heel koud maar de tocht was wel heel mooi en zeker de moeite waard om hem van de zomer nog een keer te lopen. Toen we bij de auto waren belde Rob dat hij richting Kaatsheuvel ging naar Raymond en Sabine want daar gaan Rob en Ruud mee helpen de zolder op knappen zodat Rick een paleisje krijgt. Raymond heeft hier ook met twee huize meegeholpen dus nu op naar Kaatsheuvel.


Vanuit Rotterdam over de Kaatsheuvel daar Ruud dus afgezet. Om 18.00 uur kwamen de mannen weer terug en er is al wel heel veel gedaan. Daarna bij Rob en Danielle gegeten en toen naar huis lekker voor de tv.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.