Dongen

Rex is ziek

Zondagavond begon het al maar maandag 17 januari was Rex echt ziek. Diarree en heel de tijd overgeven er bleef niets meer in zelfs geen water. Ook wilde hij niet meer spelen en kwam niet echt omhoog als er iemand kwam dus Danielle is toch maar even langs de dierenarts gegaan. Daar heeft hij een spuit tegen de misselijkheid gekregen en die begon ook echt na een uur goed te werken en antibiotica want het ging goed te keer van binnen. Het kan zijn dat hi iets op heeft maar dat is verder niet bekend. Dus maandagavond aan de kip met rijst en dinsdagmorgen ook nog een bordje want dat ligt niet zo zwaar op de maag en ik moet zeggen er komt alweer wat leven in en hij hoeft ook niet meer over te geven dus we gaan de goede kant weer op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.