Dongen

De kabels liggen

Maandag 25 januari was het eten bij Desiree zoals altijd alleen nu was er geen hardlopen net als anders maar er werden kabels gelegd in de garage voor de camera’s die er gehangen worden. Desiree vind het toch een fijn idee als ze kan terug kijken als er iets zou zijn of als ze iets hoort dat ze op haar telefoon kan kijken wat er is, komt misschien ook wel omdat wij en Danielle ze ook hebben hangen en bij Desiree zit natuurlijk ook nog het bos achter haar huis. Maar het is allemaal gelukt dus zondag de rest.
Na het werk waren we nog naar een tuincentrum geweest en daar hadden we mooie kisten gevonden voor onder de tv zodat je daar ook wat spullen in kwijt kunt.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.