Dongen

Heel de dag glas zetten

Om 8.00 kwamen Rob en Maickel dus eerst even aan de koffie en toen zijn we begonnen. Als eerste begonnen ze aan de voorkant en dan de drie ramen boven. Eigenlijk was dat een vaste en twee die open kunnen maar omdat we dat toch nooit doen zijn er drie vaste ingekomen. Ruud was ondertussen verder gegaan met de dakkapel. Desiree en ik waren nog even naar Sander en Suzan gereden voor de verjaardag en het huis want dat werd die dag gevierd maar dat kwam voor ons nu een beetje moeilijk uit.

Daarna was het raam voor beneden aan de beurt het hele grote raam van 105g kg en dat zat echt tegen dat is er 5 keer in en uit geweest voordat het goed paste maar het zit. Daarna lekker gegeten met zijn allen en toen weer door. Rob is de voordeur gaan doen boven de voordeur een raam en in de voordeur zaten drie ramen maar die zijn nu dicht gemaakt dat vond ik mooier. Maickel had ondertussen het zijraam in de kamer gedaan. Ruud heeft alles aan de voorkant weer in de grondverf staan. Rob heeft als laatste nog een raam in de dakkapel gezet dus nog drie te gaan maar het was om 19.30 uur toch echt tijd om te gaan eten. Er is veel gedaan en het ziet er prachtig uit.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.