Dongen

Even ontspannen

Zondag 24 april was het even ontspannen na het ontbijt zijn ze lekker gaan MTBen op 013. Ruud, Desiree, Rob en Maickel. Ruud en Desiree waren met de auto gegaan want Desiree is nog steeds wel erg moe dus en op en neer fietsen en het parcour dat zou te veel zijn dus naar Maickel gereden en vanuit daar met Rob en Maickel vertrokken. Het was goed gegaan eigenlojk buiten verwachting. Daarna thuis gedoucht en gegeten en toen is Ruud met Ad al het glas weg gaan gooien dus dat kan ook niet meer kapot vallen en dat alles onder het glas ligt en toen was het natuurlijk tijd voor Max. Na de overwinning nog even een klein rondje gelopen en toen was het weekend weer voorbij.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.