Dongen

Even naar binnen

Maandag 25 april was iedereen weer aan het werk maar Desiree was al op tijd klaar ( voordeel van vroeg beginnen ) dus die kwam weer verven. Alleen het regende heel de dag dus buiten lagen we eruit dus dan naar binnen. Binnen doen we verder beneden nog niets maar de kozijnen zien er wel heel raar uit nu met dat bruin van binnen dat kleurt echt niet dus binnen ook maar even mat zwart geverfd. Nou ja even….. Desiree was begonnen n de keuken geschuurd en geverfd en het zijraam kamer al geschuurd en toen was het eerst eten. Na het eten weer verder en toen is Ruud begonnen met het grote raam voor. Daarna hebben ze ook nog de nieuwe raambekleding opgehangen want die moest natuurlijk ook in een nieuwe kleur. Het wordt nu wel heel mooi en een geheel.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.