Dongen

Het begint te korten

Woensdag 27 april koningsdag zijn we gewoon doorgegaan met verven. Eerst een klein beetje uitgeslapen en na het ontbijt weer begonnen. Desiree aan de dakkapel en Ruud voor op straat het grote raam in de lak. Om 12.30 uur hebbe we even pauze gehouden en zijn we met zijn allen naar Spijs en IJs gereden voor een heerlijke lunch. Even er tussenuit met al dat harde werken.


Na de lunch zijn Desiree en ik plantjes gaan halen voor bij Desiree en voor hier om het alvast bij de keuken wat aan te kleden. ( alvast voor Moederdag van Desiree).

Eerst bij Desiree alles gezet en daarna bij ons. Daarna was het weer tijd om te gaan eten. Na het eten zijn ze nog even verder gegaan met de voordeur opbouwen want daar kon alles weer terug op en dat is nu allemaal zwart geworden en een nieuwe lamp opgehangen bij de keuken ( ook voor Moederdag) want nu alles donker is was ook de lamp niet meer zo mooi dus is die ook vervangen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.