Dongen

Wat een werk

Donderdag 28 april was Ruud nog vrij dus die is weer door gegaan met verven. Ruud is begonnen aan de voorkant en dan de bovenramen dus de voorgevel is nu helemaal klaar met verven. Daarna het steiger afgebroken zodat hij de tuin in kon onder de toog door en daar weer opgebouwd voor de zijramen boven. Daarna verder gegaan met de dakkapel in de grondverf zetten en achter bij het sanitair de klepraampjes er weer terug in gezet. Na het werk kwam Rob en die heeft het glas vervangen van het zijraam boven en van de dakkapel het vaste raam en de deur dus nu zit al het glas erin. Daarna lekker met zijn allen gegeten en de boel daarna nog afgewerkt. Laat in de middag vloog er ook nog een trauma helikopter over en Rex is daar helemaal van gefascineerd. Hij kwam dan ook heel laag over want hij lande bij het kanaal bij de fietsbrug dus dat was erg dicht bij.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.