Dongen

Voor iedereen een
drukke dag.

Zondag 1 mei na even te hebben uitgeslapen en een lekker ontbijtje te hebben gegeten zijn we naar Vosselaar gereden Ruud en ik voor een wandeling. Het was een fijne tocht om te lopen maar hij was niet van wauw wat mooi maar de 9 km zaten er vrij snel op. Daarna thuis gegeten en even langs Ome Jos en Tante Tiny.


Daarna heeft Ruud toch nog het rechter boven kozijn in de lak gezet en het steiger alvast verzet naar het andere raam. Dit moet nu nog afgebrand geschuurd en geverfd worden en dan is het klaar. Rob en Danielle zijn naar de Loonse en Druense duinen geweest want daar was afgesproken met een grote groep met allemaal Oost Europese herders. Ze kwamen echt overal vandaan vanuit Nederland, voor Danielle is dat maar een klein stukje dus die had voor koffie en thee gezorgd met iets lekker. Het werd een hele leuke wandeling.


Desiree is vertrokken maar dat is een heel verhaal dus dat kopieer ik even vanaf haar site:
Vanmorgen om 08:00 uur vetrokken om op tijd op Schiphol te zijn. We waren 3 uur en 15minuten voor onze vlucht op Schiphol dus ik zou meer dan genoeg tijd hebben om tax free te shoppen en een heerlijke cappuccino te nemen bij de Starbucks. Nou… daar is niks van terecht gekomen. Om 09:20 uur liepen we de vertrekhal in en zijn we letterlijk bij de deur aangesloten in de wachtrij en uiteindelijk zijn we ruim 3,5 uur later (inclusief ruzies, scheldpartijen, drama en een hele hoop frustraties) in onze vliegtuigstoel geploft. Eindelijk zitten we, wel hijgend, want we zijn vanaf de paspoort controle met een Usain Bolt sprint vertrokken naar de gate, die ongeveer 500meter verder was. Uiteindelijk de bemanning gesmeekt te wachten op onze andere reisgenoten en dat deden ze 🙏🏼 Nu op vliegtuigmodus en relaxen… O nee druk maken of we onze aansluiting in Istanbul wel halen 🤞🏼
Nou die aansluiting hebben ze op het nippertje gered appte Desiree. Daar zijn ze ook weer goed geland en de koffers waren er ook gelukkig. Toen was het nog dik 2 uur rijden met een busje maar ik begreep dat dit allemaal goed is gegaan. Zo gauw als we iets horen zal ik het doorgeven.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.