Dongen

Bevrijdingstocht

Donderdag 5 mei zijn we naar het ontbijt de bevrijdingstocht gaan lopen in Dordrecht. Ruud was vrij dus we konden er mooi samen op uit. Het was een mooie tocht en ik heb al best veel in Dordrecht gelopen maar we kwamen niet langs veel bekende plekken. Tussen door heerlijk geluncht en daarna terug naar huis.


Thuis is Ruud nog even aan het verven gegaan dus het begint nu echt te korten gelukkig maar want Ruud begint het beu te worden. Danielle was eigenlijk ook vrij op 5 mei maar doordat het loonweek was kon dat niet want de lonen moeten natuurlijk betaald worden dus moest alleen het kantoor van Danielle werken dus mocht Rex een keer mee. Nou die vond het helemaal geweldig zoveel nieuwe dingen maar natuurlijk ook heel veel aandacht dus als het aan Rex ligt wil hij wel vaker mee.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.