Dongen

Van alles wat

Vrijdag 6 mei had ik om 9.00 uur een afspraak in het ziekenhuis voor de cholesterol. Het was nu inmiddels een dik jaar geleden dat ik daar was geweest want we zitten eigenlijk te wachten op een nieuw medicijn want tegen al die andere pillen ken ik niet. Maar het bezoek was eigenlijk voor niets want de pillen waren er nog niet dus we hebben nu afgesproken dat als ze er zijn dat ik bericht krijg dat ik ze kan gaan halen en dan na 3 maanden op controle kom om te kijken of het werkt. Het enige wat ik er nu mee opschoot was dat de bloeddruk weer een keer gemeten is en die was netjes 125/70 en dat de cholesterol zonder medicijnen 3,5 was dus eigenlijk gewoon goed maar ze willen perse dat pilletje. Dus weer terug naar de orde van de dag. Bij Anja langs geweest en daarna een paar boodschappen gedaan en toen heerlijk geluncht bij Ruud op het werk met broodjes van Chapeau. Ook Danielle was daar naar toe gekomen want die was vandaag vrij ipv op 5 mei. Danielle was eerst naar Sarah geweest en toen door naar Tilburg. Ook Rob kwam nog langs om mee te lunchen dus het was een gezellige boel. Maar Ruud moest ook weer verder dus zijn wij boodschappen gaan doen en bloemen  rond gaan brengen. Danielle staat bij stichting ’t hart ingeschreven als vrijwilliger en nu hadden ze gevraagd of ze 16 boekketten rond wilde brengen dus dat hebben we gezellig samen gedaan en het was ook nog in oud Dongen dus je kent daar best veel mensen. Ook bij Tiny de buurvrouw van oma toen daar moesten we langs dus dat is altijd wel heel leuk en wat dan een bloementje kan doen. Daarna Danielle thuis afgezet want het was inmiddels al bijna 17.00 uur tijd om eten te gaan maken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.