Turkey

Het zit er weer op.

Desiree hield haar site nog bij tot dat ze geland waren en op de taxi stonden te wachten voor die lange rit en toen werd het stil…. Wij hebben nog wel heel af en toe een appje of een smsje gehad maar het internet was daar zo slecht en bijna nergens wifi dat het er niet meer van kwam dat ze hele verhalen kon schrijven. Zondag lagen ze tegen middernacht pas op bed want ze hadden al enkele bezoekjes afgelegd dus dat was wel een hele lange dag. Verder hebben ze in die week heel veel bezoek gekregen dat ze ook verhuist zijn naar een andere tante waar het wat rustiger was want dat was niet te doen hele dagen. De eerste dagen stonden in het teken van het suikerfeest en zijn ze naar de begraafplaats van die moeder geweest.

Verder in de stad geweest waar ze zaten SIIRT en DIYARBAKIR en daar waren heel veel marktjes. Ook heel veel toetjes gegeten want dat vond Desiree toch het lekkerste. Vanmorgen was het om 4.00 uur weer tijd om te gaan vertrekken. Eerst met een busje naar het vliegveld dat was weer een lange rit en daar op het vliegtuig naar Istanboel. Dat ging maar net want ze waren vertraagd dus kwamen in Istanboel vrij laat aan maar gelukkig wel op tijd. Daarna meteen door naar Amsterdam waar ze net zijn geland en nu staan te wachten op hun koffers. We zullen later wel meer horen….

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.