Dongen

Gijsje Eigenwijsje

Zaterdag 7 mei zijn we al op tijd gaan lopen Ruud en ik want je kon er alleen maar starten tussen 8 en 10 uur. Nu was het gelukkig wel dichtbij want het was in Goirle. De tocht werd georganiseerd door stichting Gijsje Eigenwijsje dus ook het geld ging daar naar toe. Op de site staat van hun Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aanbieden. Hij gunde hen, net zoals hij had ervaren, een warm rustpunt in een heftige periode.
Het was niet zo’n hele mooie tocht en slecht aangegeven maar we zullen maar denken het was voor het goede doel. Daarna thuis gegeten en toen heeft Ruud nog het laatste raam geschilderd boven dus we zijn helemaal klaar met verven. Nu nog de zonneschermen of te wel de screens er nog tegen en dan is het helemaal weer klaar. Als het goed is komen die volgende week binnen. Daarna is Ruud met Rob en Danielle naar een paar auto’s kijken of er iets tussen zit want als Danielle wil dan mag ze een auto van de zaak gaan rijden maar dat moet er natuurlijk wel iets leuks tussen zitten en ze zijn natuurlijk wel wat verwend met hun auto en Rex moet er natuurlijk ook in passen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.