Dongen

Moederdag

Zondag 8 mei was het Moederdag en het blijft toch raar geen Moederdag pakketjes van Dove en zomergoed daar kon ons ma/oma altijd zo blij mee zijn. Als je dan een winkel inloopt en je ziet al die Dove staan dan denk ik er toch altijd even aan. Maar nu mijn Moederdag na een heerlijk ontbijtje samen met Ruud is Ruud eerst Desiree gaan halen en heb ik even een paar boodschappen gedaan. Daarna lekker koffie gedronken en bijgekletst over de vakantie. Ook had Desiree nog een paar souvenirs meegebracht  voor op het landenkastje. Een stenen beeldje van Diyarbakir en een mooie pot/doos vanuit Siirt gevuld met pistache noten die blijken daar vandaan  te komen.

Daarna Rob en Danielle opgehaald op lekker te gaan lunchen bij Woods. Rob en Danielle kwamen met een hele grote bak om aan de boom te hangen met verschillende planten en een mooie bos bloemen. Van Desiree had ik het natuurlijk al binnen een buitenlamp bij de keuken en een bak met zomergoed voor op de tuintafel. Na de lunch zij n Rob, Danielle en Rex nog een tocht gaan lopen in Riel en wij zijn thuis gebleven Desiree en ik hebben nog wel een klein rondje hier gelopen. Daarna met zij allen nog hier gegeten en toen zat Moederdag er weer op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.