Dongen

Dag 3 gelopen
en een heerlijk etentje

Vrijdag 27 mei zijn we rond de klok van 10.00 uur naar Hoornaar gereden voor dag 3 van de 4 daagse van Alblasserwaard. Het was weer een mooie route die makkelijk weg liep en het was een makkie vandaag want het was maar een 4,8 km. Daarna heerlijk geluncht bij Spijs en IJs en toen nog even gaan kijken voor Desiree haar garagedeur want die doet het niet meer maar we kwamen terug met een nieuwe tuinslang met ophangsysteem.

Voor de garagedeur moeten we bestellen. Dat hebben we natuurlijk ook meteen weer opgehangen en nog even met de vissen bezig geweest nog wat klusjes thuis en toen was het tijd om naar de Wok te rijden in de Rijen. We hadden dit gekregen van Jet voor de werken wat Ruud en Rob hadden gedaan in hun appartement en het was weer heel gezellig als vanouds en ook heerlijk gegeten. 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.