Leiden

De eerste zit erop.

Zondag 12 juni was er eindelijk weer een open waterwedstrijd en wel in Leiden. Desiree zwemt er niet heel veel want door de vakantie vallen er wel wat weg en er staan er jammer genoeg ook niet meer zoveel op. Wat was dat 18 jaar geleden dan toch anders van half juni tot half september ieder weekend twee wedstrijden keuze genoeg dan is er veel verandert in al die jaren en nu naar de corona helemaal maar vandaag was Leiden die de spits afbeet en het was weer geweldig. Ook de nieuwe locatie was mooi ik zelf vind dit eigenlijk wel de beste van Leiden. Na de heren en dames te hebben gekeken was het tijd om om te kleden dus was natuurlijk het eerste dingentje past mijn badpak nog naar twee jaar maar dat ging goed in een mum van tijd zat Desiree erin dus de eerste hindernis was genomen. Daarna de tags aan met Duck tape en op naar de voorstart. Het was weer gezellig als vanouds even lekker bijkletsen met iedereen en toen werden de nummers geroepen. Bij de start was Desiree goed weg en het zou een rondje worden 500m heen keren en terug. Tot haar eigen verbazing tikte ze 4de all in aan en als 2de van haar eigen categorie hier had ze niet op gerekend zelf dus dat was mooi meegenomen. De tijd is nog niet bekend bij ons want die hing er nog niet toen we weg gingen dus dat is nog even wachten op de uitslag. De volgende is pas 3 juli in Sluis voor Desiree.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.