Dongen

59 kaarsjes.

Zaterdag 18 juni mocht Ruud 59 kaarsjes uitblazen dus nog een jaartje met een 5 ervoor en dan wordt het toch echt die 6. We waren op tijd uit bed en hebben eerst gelopen in Oud Alblas een leuke tocht en zo vroeg ging het nog met de temperatuur maar op het einde begon het goed warm te worden.
Danielle en Rob waren ondertussen naar Goes om schildpadden op te halen voor de schildpaddenvijver. Toen we terug waren zijn Ruud en Desiree eerst iets gaan maken in de vijver waar ze van de winter onder kunnen want als ze daar straks inzitten is dat een stuk moeilijker. Ondertussen waren Rob en Danielle thuis gekomen dus nog even geholpen en toen konden alle schilpadden de vijver in. Er zitten best al wel een paar grote tussen dus dat is straks wel mooi om te zien als ze wat gewend zijn en je ziet ze dan allemaal bij elkaar want dan zullen het er een stuk of 15 zijn.

Daarna snel terug naar huis want de eerste visite was al gearriveerd en ook had Ruud onze cadeaus nog niet gehad. Het werd een hele gezellige middag en ik moet zeggen onder de bomen op het terras was het goed te doen met de warmte en gelukkig was er af en toe een beetje wind. Rond de klok van 19.00 uur was iedereen weg en hebben we eerst alles opgeruimd en daarna nog gegeten. Daarna lekker met de beentjes omhoog.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.