Dongen

De vakantie van Rob, Danielle en Rex.

Danielle houd ook een site bij en daar komt deze tekst vandaan.
Vrijdagavond 23.00 uur


En we zijn vertrokken! Een paar uurtjes geslapen nadat Rex zijn ontworming heeft gekregen bij de dierenarts, want dit is verplicht in Noorwegen. Een rondje gewandeld met Rex, die wilde naar bed gaan, en vond het heel raar dat hij de auto in moet. Hopelijk gaat hij zo lekker liggen en slapen en word hij wakker als we bij de boot zijn in Puttgarden.
We zijn aangekomen bij de boot in Puttgarden. Onderweg zijn we een keer gestopt om te tanken, de benen te strekken en Rex te laten plassen. Nu is het wachten tot we de boot mogen
De overtocht zit er op! We zijn in Denemarken, hier blijven we niet lang en doorkruisen enkel het land om naar Zweden te rijden. Hier is onze eerste overnachting.


Om 12.45 uur zijn wij aangekomen bij onze trekkershut. Na
eerst Rex even te hebben uit laten razen zijn we naar de receptie gegaan of wellicht ons huisje al vrij was, en dat was! Dus die kant op gewandeld, want Rex was natuurlijk doorweekt en daarna de auto gehaald zodat we ons kunnen installeren en kunnen gaan kijken wat we nog gaan doen.
Toch nog even de beetjes gestrekt na het inchecken in het huisje. Een natuurreservaat, dicht gelegen bij de camping.
Huisnummer 13, alsof we gewoon thuis zijn! Ook Rex is helemaal in zijn nopjes dat het hondenstrand en het meer recht voor zijn deur ligt. Na de lange auto rit en de korte wandeling vanmiddag gaan we vanavond niet te veel meer doen. Koken, eten, opruimen, de route van morgen uitstippelen en dan op tijd slapen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.