Heerjansdam

Het was zwaar

Vandaag zaterdag 6 augustus stond Heerjansdam op de kalender. De 5de wedstrijd die Desiree zou gaan zwemmen. Het was wat passen en meten geweest om aan 5 wedstrijden te komen omdat er van het jaar veel minder zijn en we gaan ook nog op vakantie en Desiree zelfs 4 weken dus voor de masterklassement is Desiree nu klaar. De andere wedstrijden vallen namelijk allemaal in de vakantie. Vandaag gingen we pas laat op pad want de masters stonden als laatste op het programma om 15.30 uur dus rond de klok van 13.45 uur zijn we aangereden want je moet er wel iets van te voren zijn. Nadat we aankwamen zijn we de tags gaan halen en is Desiree zich al om gaan kleden. Er waren veel masters dus dat is altijd wel gezellig, rond de klok van 15.15 uur werden de capnummers opgeroepen en was het tijd om te gaan starten. Het water vond Desiree niet te warm deze keer en na een zware race pakte Desiree de 1ste plaats in haar eigen categorie. Met de prijsuitreiking werd ze 2de want daar werden 10 jaar bij elkaar gezet. Met de tags inleveren kregen we ook nog heerlijke stroopwafels en die gaan er wel in na zo’n race. Daarna nog gezellig uit eten geweest bij het pannenkoekenhuis De oude maas met Lex, Corry, Ellen en Marc en dat was weer gezellig en lekker. Daarna Desiree snel thuis afgezet want die moesten nog naar de film en wij zijn even langs Rob en Danielle gereden voor de schildpadden en de achter gebleven was.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.