Noorwegen

Vandaag veel wandeltochten

Danielle schreef op maandag 8 augustus:

Wandelen in Skriverøya, op 6 minuutjes rijden van de camping. Skriverøya is een schiereiland in het Iddefjord in de gemeente Halden in de provincie Viken, Noorwegen. De uitzichten zijn prachtig en het fjord is de scheiding tussen Noorwegen en Zweden.

Daarna een rondwandeling door Store Venåsrundene. De ronde was 5,5 km lang en had hele mooie paden door het bos, langs water en over rotsen. De camping waar we slapen ligt aan de voet van fort Frederiksten. Dus na het avond eten toch nog even daar gaan kijken. Een prachtig fort met veel informatie en je kon bijna overal in en binnenkijken. Ook het uitzicht op Halden was geweldig met de ondergaande zon.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.