Dongen

De derde zeetocht

Woensdag 10 augustus werd er gezwommen van Westkapelle naar Zoutelande. We konden thuis wat later wegrijden want vandaag gingen we pas om 19.30 uur van start. In Westkapelle eerst lekker staan kletsen daarna omgekleed en de tags gehaald en rond de klok van 19.10 uur was het tijd om naar het strand te lopen. 19.30 uur gaf Thierry het startsein en weg waren de zwemmers. Toen we bij Zoutelande het strand op kwamen zagen we in de verte de eerste zwemmers alweer aankomen. De verschillen waren groot want hoe dieper je lag deze keer hoe minder stroom voordeel je had dus de zwemmers die dicht bij het strand lagen waren het snelst. Desiree zat deze keer niet voorin met het zwemmen en kwam als 11de dame uit het water. Daarna was het omkleden en de tafel stond al klaar in de strandtent. Daar weer friet gegeten met zijn allen en toen zat de avond er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.