Kopenhagen

De eerste dag
Kopenhagen

Donderdag 8 september stond de wekker al vroeg deze keer namelijk op 2.45 uur. Daarna de laatste spullen gepakt, broodjes gesmeerd de auto geladen en rond de klok van 3.45 uur vertrokken richting Kopenhagen. De reis verliep vrij goed op een paar file’s na in Duitsland en even een controle in Denemarken. Hij wenste ons veel plezier in Kopen hagen maar hij vond Amsterdam leuker. Rond de klok van 13.00 uur waren we bij ons hotel en ik heb ze toch meestal vriendelijker aan de receptie en behulpzamer maar ja het is niet anders. De kamer was nog niet klaar maar de auto kon geparkeerd worden dus dat was voor ons genoeg. Met de stadskaart op zak zijn we begonnen we zitten vrij dicht bij alles dus dat werd lopen. Het eerste stuk gezellig langs het water wel jammer van de harde wind.

Daarna al veel bekeken zoals museum of Kopenhagen althans de buitenkant, Kopenhagen Town Hall, Christiansborg Palace, Royal Arsenal museum, vele beelden, kerken, torens, mooie pleinen te veel om op te noemen. Tussendoor natuurlijk wat gedronken en op het einde van de dag lekker gegeten in een steak house. Daarna terug gelopen naar het hotel en nog even tv gekeken en natuurlijk de site gevuld. Morgen naar de zeemeermin want die moet je natuurlijk wel gezien hebben en de nodige andere activiteiten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.