Montenegro

Podgorica city centre

Desiree schreef op vrijdag 9 september:

Op de planning 📅 stond voor vandaag een bezoek aan Budva, maar we werden gewekt door heftige onweer 🌩 en flinke regen 🌧 . Nadat we de beroemde buienradar hadden geraadpleegd besloten we de planning om te gooien, want het zou niet meer droog worden vandaag. Wat kunnen we doen wat niet “thuis” is, maar wel overdekt? Precies, een bezoek brengen aan een overdekt winkelcentrum 🏬! We besloten met de paraplu lopend te gaan, precies tussen de buien in kwamen we aan; timing 😎. Het winkelcentrum was leuk, maar viel in grootte een beetje tegen (wij zijn gewoon verwend denk ik 😌). We hebben ons er prima vermaakt en richting het einde van de middag besloten we aan de terugreis te beginnen. Het eerste stuk hadden we de paraplu ☂️ nodig, maar na circa 10 minuutjes hield het gelukkig op. We hadden opgezocht dat we met een kleine omweg langs hét beste en bekendste restaurant 🍽 van Podgorica kwamen; Pod Volat. Al eerder hadden we gemerkt dat het in Montenegro normaal is om; binnen te komen, meteen te bestellen, meteen te eten, de helft te laten staan, te betalen en weg te gaan; dit alles binnen 15 minuten ⏱ … maar wij wilden lekker op het gemakje genieten, niet heel raar dat we na 3,5 uur zo ongeveer werden buiten gekeken. Jammer genoeg was niet alles meer beschikbaar van de kaart, maar we hebben heerlijk 🤤 gegeten. Met dikke bolle buiken 🤰🏼🫃 moest we nog 2 kilometer naar huis lopen, daarna nog even uitgezocht waar we morgen precies naar toe moeten, we gaan het nog een keer proberen; Budva!

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.