Dongen

We zijn de dag goed doorgekomen.

Dinsdag 13 september had Danielle vrij genomen zodat we samen iets konden gaan doen. Rond de klok van 9.00 uur was ik bij Danielle en toen zijn  we naar Eric Sleutjes gereden in Sint Michielsgestel naar de pluktuin. Daar hebben we eerst genoten van een heerlijke koffie en een latte met een stuk appeltaart net uit de oven.

Daarna zijn we de spelregels gaan lezen en ieder een mand opgehaald met een snoeischaar. Het was in het begin nog echt wel wennen waar te knippen en je zag zoveel. Dus eerst op ons gemak eens door de tuin gelopen en toen zijn we gaan knippen. Allebei mooi een mand vol, na het afrekenen zijn we terug naar huis gereden en daar zijn we de vazen gaan vullen. Danielle had de twee grote vazen voor het raam met zonnebloemen en een mooi groot boeket voor op tafel en een lief klein vaasje voor bij oma. Ik zelf had ook een groot boeket en een klein vaasje.

Daarna Rex uitgelaten en zo gelopen dat we langs van Holst kamen en daar heerlijk geluncht met zijn tweeën en Rex natuurlijk.


Daarna terug naar Danielle gelopen, ondertussen was Rob thuis en toen zijn Rob en ik alvast spullen gaan halen voor de riolering voor straks bij Desiree want daar komen ze maandag als het goed is het hout lossen voor de bouw van het project tuin.

Daarna was het douchen voor Rob en Ruud want ook die was inmiddels thuis gekomen en toen aangereden naar Grillig in Kaatsheuvel en daar heerlijk gegeten. Rond de klok van 21.30 uur weer naar huis gereden en zat de dag erop.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.