Dongen

De Dam tot Damloop

Zaterdag 17 september waren Ruud en ik al vroeg uit de veren want we gingen lopen van Amsterdam naar Zaandam. Om 6.45 uur zaten we in de auto naar Zaandam daar aangekomen de auto weggezet bij het station en daar de trein gepakt naar Amsterdam centraal en we waren niet alleen. Daarna naar de dam gelopen en onze eerste stempel gehaald en toen op weg. Het was weer een mooie tocht maar ik vond hem heel zwaar dit jaar maar waar het aan lag weet ik niet aan de drie kleine buitjes die we hebben gehad want dat viel gelukkig reuze mee of aan de wind of op stukken was het koud door regen en wind een combi of het ging gewoon niet. Maar we hebben weer genoten en we hebben het gehaald.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.