Dongen

Het hout is binnen

Dinsdag kwamen ze al het hout lossen voor de bouw achter bij Desiree. De man had alles op de oprit neer gelegd. Na het werk kwam Rob meteen naar Desiree en ook Maikel kwam langs om alles te versjouwen. De delen die geverfd moeten worden liggen in de garage op schragen dus die kunne altijd geverfd worden een ander gedeelte ligt achter de garage op het terras en de laatste stapel in het paadje bij de keuken het is wel heel veel zo als je het ziet liggen.

Daarna met zijn allen gegeten bij Desiree pannenkoeken met van alles erop en eraan. Daarna hebben Ruud en Desiree nog even gekeken wat ze allemaal nog meer nodig hebben en dit hebben ze meteen besteld zodat het zaterdag binnen is.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.